Meer kwalitatieve sollicitaties via Aandrijvenenbesturen.nl

Aandrijvenenbesturen.nl is hét platform om professionals te bereiken in de wereld van aandrijven en besturen. Dagelijks bezoeken honderden professionals Aandrijvenenbesturen.nl, waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Aandrijvenenbesturen.nl?

  • Aandrijvenenbesturen.nl wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor professionals in wereld van motion & control. Van ontwerper, sales engineer, manager technische dienst tot technisch projectleider; met aandrijvenenbesturen.nl bereikt u deze specialisten.
  • De website wordt maandelijks bezocht door 7.000 professionals
  • De nieuwsbrief wordt wekelijks naar meer dan 8.000 nieuwsbriefabonnees verzonden

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Kijk hier voor de uitgebreide mediabrochure.

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 0570 504343 of per e-mail vacatures@aandrijvenenbesturen.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€199,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€45,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

René Wibbelink

De vacaturesectie van Aandrijven & Besturen brengt vraag en aanbod van vacatures van Motion & Control professionals effectief bij elkaar. Met Aandrijven & Besturen blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Aandrijven & Besturen vinden Motion & Control professionals snel relevante vacatures.

© 2014 - 2019 EXENZO NL BV

Aandrijven & Besturen maakt onderdeel uit van het EXENZO network.

Software wordt geleverd door EXENZO Job-board services. Huidige versie: 3.0.611.