Vacatures op Aandrijvenenbesturen.nl

Zoekt u een hoofd technische dienst? Een constructeur of een sales engineer die zijn weg weet te vinden in de wereld van Motion & Control? Bij Aandrijvenenbesturen.nl weet u zeker dat u deze bereikt.

De vacaturesectie van Aandrijvenenbesturen.nl brengt vraag en aanbod van vacatures van professionals met een hogere dan wel middelbare technische achtergrond in de industrie effectief bij elkaar. Met Aandrijvenenbesturen.nl informeren zij zich over de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom Aandrijvenenbesturen.nl?

  • Aandrijvenenbesturen.nl wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor professionals in wereld van motion & control. Van ontwerper, sales engineer, manager technische dienst tot technisch projectleider; met aandrijvenenbesturen.nl bereikt u deze specialisten.
  • De website wordt maandelijks bezocht door 7.000 professionals
  • De nieuwsbrief wordt wekelijks naar meer dan 8.000 nieuwsbriefabonnees verzonden

Uw vacature ook adverteren op Aandrijvenenbesturen.nl?

Kijkt u hier naar de mogelijkheden.

De vacaturesectie van Aandrijven & Besturen brengt vraag en aanbod van vacatures van Motion & Control professionals effectief bij elkaar. Met Aandrijven & Besturen blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Aandrijven & Besturen vinden Motion & Control professionals snel relevante vacatures.

Support

Willemijn Mulder
© 2014 - 2019 EXENZO NL BV

Aandrijven & Besturen maakt onderdeel uit van het EXENZO network.

Software wordt geleverd door EXENZO Job-board services. Huidige versie: 3.0.611.